FAKÜLTEMİZİ TERCİH EDEREK GELEN ÖĞRENCİLERİMİZE ORYANTASYON EĞİTİMİ VERİLDİ

08 Eki

FAKÜLTEMİZİ TERCİH EDEREK GELEN ÖĞRENCİLERİMİZE ORYANTASYON EĞİTİMİ VERİLDİ

Fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize 2019-2020 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi 09.10.2019 tarihinde Üniversitemiz Eski Hastane Yerleşkesi içerisinde yer alan Fakültemizde gerçekleştirildi. Saat 15:00’da düzenlenen programa Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Sevcan ÖZTEMİZ ile Bölüm Başkanları, Fakültemizin Akademik ve İdari Personeli ile öğrencilerimiz katıldı.

Oryantasyon Eğitimi Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Sevcan ÖZTEMİZ ile Bitki Koruma Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmet YILDIRIM, Tarla Bitkileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emine DEMİR ÖZDEN, Biyosistem Mühendisliği Bölüm Başkan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Pınar GÖÇ RASGELE, Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hülya ÜNVER ve Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emine AYDIN’ın açılış konuşmaları ile başladı. Daha sonra Arş. Gör. Şükran YAYLA ve Fakültemiz Sekreteri Süleyman KORKMAZ tarafından Fakültemiz Bölümleri tanıtıldı ve Üniversite eğitimleri süresince ihtiyaç duyacakları bilgiler öğrencilerimiz ile paylaşıldı. Programda ayrıca Fakültemiz dördüncü sınıfında eğitimlerine devam eden öğrencilerimiz aramıza yeni katılan öğrencilerimizle bilgi ve tecrübelerini samimi bir ortamda paylaşma fırsatı buldular. Oryantasyon eğitimi öğrencilerimize verilen ikramın ardından sona erdi.

Fakültemize yeni başlayan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, Üniversite yaşamlarında başarılar dileriz.

ZDBF-Dekanlığı